Verschil tussen lattenbodem en schotelbodem

Schotelbodem

Kenmerken schotelbodem

Schotelbodems bestaan uit meerdere, vrij bewegende veerelementen die op het frame zijn gemonteerd. Zo ontstaat een puntelastisch en drukverlagende ondersteuning. Het dynamische schotelsysteem volgt de lichaamscontouren tijdens elke beweging. De schotels zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof dat zeer flexibele eigenschappen kent. De 'schotels' zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen afzonderlijk in hardheid versteld worden. Een schotelbodem is leverbaar in een vlakke- , handverstelbare- of elektrische uitvoering.

Een schotelbodem is geschikt voor alle schuimmatrassen. Als u een schotelbodem wilt gebruiken voor een pocketvering matras? Vraag dan om deskundig advies.

Bekijk ons aanbod van schotelbodems

Lattenbodem

Kenmerken lattenbodem

Een lattenbodem bestaat uit latten verend over de hele breedte van het frame en voorzien van zones, schoudercomfortzone en een instelbaar middensector waarbij de latten zich goed kunnen vormen naar de contouren van het lichaam geschikt voor alle schuim- en pocketveringsmatrassen (.mits de ruimte tussen de latten niet meer dan 5 cm is.). Wanneer weet u of de kwaliteit van een lattenbodem goed is? De perfecte lattenbodem geeft precies genoeg ondersteuning aan ieder lichaamsdeel. Hoofd, schouders, rug, bekken en benen: een perfecte bedbodem die zich helemaal naar uw lichaam vormt.
Als een lattenbodem 28 of meer latten bevat, dan is de kwaliteit uitstekend. Voordeel van een lattenbodem met bv 42 latten overhangende verende latten en instelbare zones is een betere ventilatie en een veel betere ondersteuning. We hebben verschillende soorten lattenbodems: niet verstelbare lattenbodems, verstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems

Bekijk ons aanbod van lattenbodems

 

 

   

Heeft u vragen?

Stuur dan gerust een e-mail of bel ons:

Tel nr. showroom: 0523-760109
Tel nr. Jos de Weerd (klantenservice): 06-10552962
Tel nr. Jan Hoorn (klantenservice): 06-53312428

E-mail: info@partnerslaapsystemen.nl

Naar mobiele navigatie