Partnermatras: Het beste bed voor allebei

U wilt graag een matras dat perfect bij u past. Maar past dit matras ook bij uw partner? Het matras waar u heerlijk op slaapt, is voor uw partner misschien helemaal niet zo prettig. Partnerlaapsystemen heeft voor dit probleem een bijzondere oplossing: het partnermatras. Uniek in Nederland.

Het partnermatras met 100 dagen slaapgarantie


Met een partnermatras kiezen beide partners hetzelfde matras, maar wel met hun eigen type binnenwerk, zoals pocketvering, latex, koudschuim of Nasaschuim. Er zijn 18 verschillende soorten matraskernen in verschillende hardheden. Alle partnermatrassen hebben exact dezelfde dikte, hoogte, breedte en uitstraling zodat ze allemaal perfect naast elkaar kunnen worden gebruikt.
Zo creëert u één heerlijk bed voor allebei zonder hoogteverschil. Het is zelfs mogelijk om twee (verschillende) matraskernen in één grote (partnerhoes) hoes te bestellen. Met een partnermatras heeft u nooit meer last van een vervelende naad.
Belangrijk is dat u het matras kiest wat bij U past u investeert tenslotte in uw eigen gezondheid. Geen enkel risico met onze 100 dagen omruilgarantie op alle Partnermatrassen.

Partnermatras

De naam partnermatras komt voort uit het feit dat ieder die ‘het bed deelt met een ander’, het beste af is met een eigen (individuele) matras. Want de ene persoon is nou eenmaal zwaarder of langer dan de ander. De een is een warmslaper die veel zweet, terwijl de ander het snel koud heeft, of de een heeft voorkeur voor een soepele matras, terwijl de ander kiest voor stevig. Allemaal redenen die er voor pleiten dat je met een eigen matras beter slaapt en meer rendement uit je nachtrust haalt. Daarom is een matras per definitie een stukje maatwerk. Vandaar ook dat we de slogan ‘Het beste bed, voor ieder persoonlijk!’ aan de naam hebben gekoppeld. Bevalt uw matras niet dan nemen we hem weer terug en kies je een matras dat nog beter bij je past. Soms is dat een kwestie van ‘finetuning’. Dat komt niet vaak voor, maar als iemand niet lekker ligt, dan zorgen we voor gratis omruil van het binnenwerk. Die wordt dan soepeler of steviger, al naargelang de persoonlijke wensen. Voordeel is dan wel, dat degene die wél perfect ligt op zijn of haar matras, de matras niet hoeft om te ruilen.

Ons concept is specifiek doorontwikkeld op dat principe. Met deze filosofie bieden wij ook ondersteuning voor mensen met specifieke klachten als reuma, spier- en gewrichtspijn of slechte doorbloeding. De matrassen zijn allemaal exact 22 cm hoog, alleen is het binnenwerk afgestemd op de persoonlijke wensen. Qua uitstraling en tijk ogen ze identiek. We leveren onze matrassen rechtstreeks vanaf de fabriek. Daarmee garanderen we de scherpste prijzen. Daar komt nog bij dat je de eerste 100 dagen bij ons kunt proefslapen op je nieuwe matras. Wij leveren onze matrassen rechtstreeks vanaf de beste fabrikant van Nederland Recticel in Kesteren (schoonste en milieuvriendelijkste fabriek van Europa), waar alle gerenommeerde beddenmerken zoals Auping, Eastborn, Pullman, M-Line, Norma, Ubica enz ook hun matrassen inkopen’. Neem geen risico en kies het matras wat bij u past met als extra service onze 100 dagen omruilgarantie.

Naar mobiele navigatie