Over Partnerslaapsystemen.nl

Partnerslaapsystemen.nl is een beddenspeciaalzaak, op onze website vindt u producten als boxsprings, matrassen, lattenbodems, dekbedden, kussens, enzo enzo. Maar eerst wil ik mij even aan u voorstellen.

Ik ben Gerrie Kuik 36 jaar, beddenspecialist. Voordat ik in 2003 als 2e in Nederland deze online beddenspeciaalzaak startte, was ik jaren lang bedrijfsleider van een grote beddenspeciaalzaak. Een exclusieve winkel waarin alle bekende topmerken vertegenwoordigd waren. Denk aan Auping, Pullman, Dunlopillo, Eastborn, Tempur en de bekende Scandinavische slaapsystemen, zoals Hästens, Jensen, Carpe Diem en Sand.

Als beddenspecialist sta ik 100% garant voor een gezond slaapsysteem dat perfect past bij de persoonlijke behoeften van mijn klanten. Maar ook kwaliteit vind ik erg belangrijk. Omdat ik via het internet verkoop, kan ik u een hoogwaardig product aanbieden tegen de laagste prijs. De fabrikanten met wie ik zaken doe, komen voor 95% uit Nederland en 5% uit Duitsland en Belgie, Deze fabrikanten hebben zich in de loop van de jaren bewezen als eerlijke betrouwbare partners. Daarom kan ik persoonlijk instaan voor een 100% betrouwbaar product. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn, dan lossen we dat uiteraard altijd snel en goed op. Een tevreden klant is immers de basis van iedere gezonde zaak.

Met vriendelijke groeten,
Gerrie Kuik

 

   

 

 

 

 

 

 

 

We denken graag met jullie mee.

Daarom ontwikkelen we regelmatig een overzichten met de meest populaire producten. Dit zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te zoeken, wij hebben voor u de beste keuze geselecteerd. 

De filosofie achter partnerslaapsystemen.nl

De filosofie achter de domeinnaam bleek een schot in de roos. ‘Vanzelfsprekend hebben we voor iedereen, alleen of met een partner, een matras en een bed.

Maar de naam partnerslaapsystemen.nl komt voort uit het feit dat ieder die ‘het bed deelt met een ander’, het beste af is met een eigen (individuele) matras. Want de ene persoon is nou eenmaal zwaarder of langer dan de ander. De een is een warmslaper die veel zweet, terwijl de ander het snel koud heeft, of de een heeft voorkeur voor een soepele matras, terwijl de ander kiest voor stevig. Allemaal redenen die er voor pleiten dat je met een eigen matras beter slaapt en meer rendement uit je nachtrust haalt. Daarom is een matras per definitie een stukje maatwerk. Vandaar ook dat we de slogan ‘Het beste bed, voor ieder persoonlijk!’ aan de naam hebben gekoppeld. Ons concept is specifiek doorontwikkeld op dat principe.

Met deze filosofie bieden wij ook ondersteuning voor mensen met specifieke klachten als reuma, spier- en gewrichtspijn of slechte doorbloeding. De matrassen zijn allemaal exact 20 cm hoog, alleen is het binnenwerk afgestemd op de persoonlijke wensen. Qua uitstraling en tijk ogen ze identiek. Wij betrekken onze matrassen bij de beste fabrikant van Nederland Recticel in Kesteren (schoonste en milieuvriendelijkste fabriek van Europa), waar alle gerenommeerde beddenmerken zoals Auping, Eastborn, Pullman, M-Line, Norma, Ubica enz ook hun matrassen inkopen’. 

Proefslapen

We verkopen de beste bedden voor de scherpste prijzen. Duik maar bovenop een matras, zowel bij ons in de winkel als thuis. Voel, woel, draai en zet je zelf af in het matras en voel of deze bij je past. Vaak is het in een keer raak. Maar het duidelijke voordeel van een showroom als verlengde van onze webwinkel is dat men zich hier uitgebreid kan oriënteren. En wanneer men aan de hand van ons advies een keuze heeft gemaakt, kan er direct in onze showroom een bestelling worden geplaatst via onze website of in de winkel(te Hardenberg).

We leveren onze matrassen rechtstreeks vanaf de fabriek. Daarmee garanderen we de scherpste prijzen. Daar komt nog bij dat je de eerste 30 dagen bij ons kunt proefslapen op je nieuwe matras. Dit is uniek en alleen bij ons. Bevalt het matras niet dan nemen we hem weer terug en kies je een matras dat nog beter bij je past. Soms is dat een kwestie van ‘finetuning’. Dat komt niet vaak voor, maar als iemand niet lekker ligt, dan zorgen we voor omruil van het binnenwerk. Die wordt dan soepeler of steviger, al naargelang de persoonlijke wensen. Voordeel is dan wel, dat degene die wél perfect ligt op zijn of haar matras, de matras niet hoeft om te ruilen.

Collectie

PartnerSlaapsystemen.nl biedt naast matrassen, ook complete boxsprings, bedbodems, bedtextiel en aanverwante zaken waarmee u van uw slaapkamer letterlijk en figuurlijk uw droomkamer maakt. We hebben complete bedopstellingen van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals M-Line, Pullman, Eastborn, Curem, Breckle, Keywest, Vroomshoop Meubelen, Brouwers Bedding, Viking, en Polypreen en bekende merken dekbedden, kussens en een perfecte collectie bedbodems, zodat u zeker weet dat u producten van uitstekende kwaliteit aanschaft.

Onze nieuwe webwinkel annex showroom heeft de sfeer van een beddenzaak gekoppeld aan de uitstraling van een webwinkel. U kunt hierdoor na het eventuele advies in de winkel, met behulp van een iPad, pc en grote beeldschermen uw keuze maken en uw bestelling plaatsen via de website www.partnerslaapsystemen.nl De bestelprocedure is laagdrempelig en eenvoudig. Wij helpen u desgewenst graag, door samen met u de bestelprocedure te doorlopen. U betaalt middels rabo omni kassa: internetbankieren, de PIN, iDeal, Mastercard, Visa, Maestro of contant. Vervolgens wordt uw bestelling binnen 7 werkdagen(streven) gratis afgeleverd op het door u gewenste adres in Nederland. En dat alles voor dezelfde prijs als via internet’, zegt Gerrie kuik. Alle producten zowel klein of groot worden gratis afgeleverd. Bedtextiel en kussens leveren wij natuurlijk direct uit voorraad. 

Bent u in de buurt kom dan eens langs voor een bakje koffie, goed advies, en prettige sfeer.

Tot snel.

 

Naar mobiele navigatie