Recticel topdekmatras

Recticel topdekmatras

De topdekmatrassen worden gemaakt in een fabriek in Kesteren. Het milieu staat hoog in het vaandel. Recticel maakt gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het beperkt grondstoffen als afval en luchtemissies. Het productieproces wordt voortdurend verbeterd en geoptimaliseerd.

Soorten Recticel topdekmatras

Recticel heeft een breed assortiment aan topdekmatrassen. De verschillende soorten en maten zorgen ervoor dat u een Recticel topdekmatras aanschaft dat bij u past. Zo zijn er topdekmatrassen in verschillende hoogtes van 6 cm, 8 cm en 10 cm. Daarnaast zijn er topdekmatrassen met verschillende materialen zoals koudschuim en nasa schuim. Door de goede ondersteuning van een koudschuim matras zorgt het voor een comfortabel gevoel. Het materiaal is reukvrij en anti-allergisch. Een topdekmatras van NASA schuim heeft een drukverminderende werking. NASA schuim is ontwikkelt door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie waar dit schuim zorgde voor een verdeling van de druk van het lichaam tijdens de lancering. Wanneer u een nasa schuim topdekmatras ligt, wordt het matras op de plekken waar veel druk ligt warm en zacht. Een nasa schuim topdekmatras is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van rugpijn en/of gewricht- en spierproblemen. Nasa schuim vormt zich namelijk naar uw lichaam en hierdoor kunnen uw spieren zich optimaal ontspannen. U zult minder woelen en draaien. Dit matras kan daarnaast lange perioden intensief gebruikt worden.

Matrashoes

Er zijn verschillende matrashoezen. Zo is er een supersofthoes met Passerelle. Dit materiaal is zeer comfortabel en heeft een zachte touch. De luxe matrashoes voor topdekmatras Space is gemaakt van afneembare badstofkleding. Hierdoor voelt u meteen contact met het traagschuim.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie