Pullman topdekmatras

Pullman topdekmatras

Een Pullman topdekmatras zorgt voor een betere doorbloeding waardoor u minder gaat draaien en u geen tot weinig last heeft van pijnlijke spieren en/of gewrichten. Het merk bestaat al meer dan 75 jaar en is daarmee een begrip op het gebied van kwaliteit in deze industrie.

Soorten Pullman topdekmatrassen

Een Pullman topdekmatras is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn topdekmatrassen van 7 cm. en 9 cm. die bestaan uit goudschuim of latex. Koudschuim zorgt ervoor dat de ondersteuning van het matras optimaal en comfortabel is. Het materiaal is anti allergisch en reukvrij. Het is hygiënisch en heeft door deze voordelen een lange levensduur. De topdekmatrassen hebben een Sensity behandeling gehad. Latex biedt een goede ondersteuning omdat dit materiaal van nature veerkrachtig is. Het topdekmatras heeft dus een drukverminderende werking. 

De hoes van het topdekmatras is gemaakt van stretch en kan geleverd worden met een split zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw verstelbare bodem. U en uw partner kunnen op deze manier uw matras afzonderlijk van elkaar verstellen. Pullman staat bekend om haar luxe en geeft u alles wat u van uw nachtrust verlangt. Pullman staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteitsproducten en daarom ontvangt u 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via 0523-760109 of info@partnerslaapsystemen.nl. In onze showroom kunt u altijd vrijblijvend langskomen om een topdekmatras te testen. U kunt bij ons ‘proefliggen’ en u krijgt van ons deskundig advies zodat u de juiste keuze maakt.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie