Topdekmatrassen latex

Latex topmatras


Het latex topmatras heeft een goede reputatie opgebouwd bij het grote publiek. Een latex topmatras heeft als belangrijkste eigenschap dat het een comfortabel en soepel topmatras is. Latex bestaat meestal uit natuurlatex is antiallergisch, goed vocht opnemend, geschikt voor iedereen die soepel en comfortabel wil slapen. Voordeel van een latex topmatras is dat deze topmatras comfortabel en soepel ligt, door natuurproduct minder snel warm, je kunt je makkelijk omdraaien tijdens je slaap het schuim is antiallergisch, goed ventilerend maar toch iets minder geschikt voor hele transpirerende slapers.

Kwaliteit latex topmatras

De kwaliteit van latex en waar het gemaakt wordt is erg belangrijk. Een groot voordeel bij de latex topmatrassen is de ongekende veerkrachtigheid en de duurzaamheid van de topmatrassen. De topmatrassen kunnen variëren van zacht tot best stevig, dit is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte latex en de aanwezige luchtkanalen. Ze zijn in elk geval nog soepel genoeg om op verstelbare bedbodems te worden toegepast. Helaas worden er veel te veel slechte kwaliteiten aangeboden. Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. We kunnen dit waarmaken doordat we de matrassen en tijken rechtstreeks bij de Nederlandse fabrikanten inkopen. Deze fabrikant waar ook veel bekende merken matrassen weghalen zoals: M-Line, Pullman, Auping, Ubica, Norma, Eastborn, Zevenslaper enz. hanteert zeer strenge milieueisen zodat u niet bang hoeft te zijn dat u blootgesteld wordt aan eventuele schadelijke stoffen. Topmatrassen bestaan uit (koud) comfortschuim of latex.

Combineer dit oplegmatras met één van onze matrassen of uw eigen matras. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Meer lezen

Leverbaar in afwijkende formaten!

Naar mobiele navigatie