Eastborn topdekmatras

Eastborn topdekmatras

Bent u op zoek naar een topdekmatras dat een heerlijk comfortabel gevoel geeft? Kies dan voor een Eastborn topdekmatras. De topdekmatrassen zijn gevuld met kwaliteitsschuim. De ondersteuning van je matras blijf je hierdoor goed voelen. Doordat het topdekmatras 7 cm. dik is, ontstaat een comfortabel gevoel.

Soorten Eastborn topdekmatrassen

De topdekmatrassen van Eastborn zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Er zijn topdekmatrassen met koudschuim, traagschuim en Fresh Foam. Koudschuim zorgt ervoor dat de ondersteuning van het matras optimaal is en comfortabel. Traagschuim vermindert de tegendruk vooral onder de heupen en de schouders wanneer u op uw zij ligt. Het traagschuim wordt warm en zacht wanneer er meer druk ontstaat. Uw rug wordt hierdoor weer beter ondersteunt omdat dit koeler en dus harder blijft. Fresh Foam is een combinatie van traagschuim en koudschuim. Dit matras vermindert tegendruk en zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt blijven draaien.

Het matras zit in een comfortabele stretch hoes en is anti allergisch. De topper is makkelijk te draaien zodat u het matras zo nu en dan kunt luchten. Wanneer u een boxspring heeft met verstelbare bodem is de hoes ook te verkrijgen met split zodat u optimaal gebruik kunt maken van de verstelbare bodem.

Contact

Weet u niet zeker welk topdekmatras voor u geschikt is? Kom dan gerust langs in onze showroom waar u kunt ‘proefliggen’. Daarnaast geven wij u deskundig advies waardoor u de juiste keuze maakt. Voor vragen over een Eastborn topdekmatras in ons assortiment kunt u contact opnemen via 0523-760109 of info@partnerslaapsystemen.nl. In onze showroom kunt u naast deze accessoires ook boxsprings, bedbodems, matrassen, etc. bekijken.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie