Mogelijkheden van betaling

Bij Partner Slaapsystemen hanteren we meerdere betaalmethoden. Hieronder vindt u ze allemaal met een korte omschrijving.

Overzicht betaalmethoden

 

Ideal


Partner Slaapsystemen is aangesloten bij Omnikassa en Klarna voor betaling achteraf. IDEAL is de snelste en meest veilige manier van betalen via het internet. Betalen met IDEAL is vergelijkbaar met pinnen. Heeft u een rekening met internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, FORTIS Bank, SNS Bank, ING Bank of Postbank, dan kunt u zonder problemen van IDEAL gebruik maken. Voor levering in Belgie en waddeneilanden berekend de vervoerder geen meerprijs.

 

 

Visa

Zowel in onze winkel als op onze webwinkel kunt u betalen met uw Visacard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode Visa. Als u alle gegevens hebt ingevuld, keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail. Het bedrag ziet u terug op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening wordt geboekt.

Mastercard

MasterCard is wereldwijd de best geaccepteerde creditcard. Alleen al in Nederland kunt u terecht bij meer dan 100.000 adressen. Over de hele wereld kunt u met uw MasterCard creditcard op meer dan 35 miljoen plaatsen terecht. Bovendien kunt u met uw MasterCard creditcard ook wereldwijd contant geld opnemen. U herkent de acceptatiepunten aan het MasterCard logo.

Maestro

Pinnen met Maestro is betalen op de vertrouwde manier. Toch zijn er nog steeds mensen die liever contant betalen, vooral kleine bedragen. Maar eigenlijk hoeft dat al lang niet meer. Tegenwoordig kunt u bij bijna alle winkels, horecagelegenheden en tankstations grote én kleine bedragen betalen met Maestro. Bij Partner Slaapsystemen accepteren wij alle Maestro betaalpassen.

   

Internetbankieren (Betaling voor aflevering) 


Hierbij maakt u de keuze om voor aflevering de bestelling te voldoen met internetbankieren. U kunt het bedrag overmaken na het ontvangen van de bestelling in uw mail met produkt, adres en bankgegevens.

Rembours contant/pinnen


U kunt ook pinnen of contant betalen aan onze chauffeur (onder rembours). Voor bestellingen onder rembours rekenen we geen extra kosten.

Naar mobiele navigatie