Van Landschoot Matrassen

Van Landschoot matrassen

Van Landschoot is een bedrijf dat voortdurend in beweging is. Het bedrijf uit België bestaat al zo’n 90 jaar en terugkijkend op die periode zien ze dat ze regelmatig nieuwe, grote stappen hebben ondernomen. Met die stappen is Van Landschoot matrassen niet alleen uitgebreid, maar ook versterkt.  

Prijs

Van Landschoot matrassen is een no-nonsense bedrijf waardoor ze zich beperken in marketingkosten waardoor dergelijke kosten niet gedragen te hoeven worden door het product zelf. Hierdoor ontstaan de scherpe prijzen.

Kwaliteit Van Landschoot matrassen

De prijs kan laag zijn, maar wanneer er geen kwaliteit is wil niemand het hebben. Dit is bij Van Landschoot matrassen niet het geval. Het bedrijf heeft de gehele productie in eigen hand waardoor ze over een perfecte controle beschikken en dus over de kwaliteit van de matrassen. Van Landschoot matrassen hebben een perfect ligcomfort, waardoor ze u helpen om een goede nachtrust te creëren na een zware werkdag. 

Breed aanbod

Van Landschoot matrassen heeft een breed aanbod van comfortschuim, koudschuim, pocketvering en hooglaag micropocketvering matrassen. Daarnaast zijn er ook matrassen met bonellvering, traagschuimmatrassen en matrassen met een kern van latex. Dankzij de grootte van de Van Landschoot fabriek en de efficiënte inrichting van de productiehal kunnen we alle matrassen maken op vraag van de klanten en indien nodig ook in speciale maten. Alle producten zijn 100% Belgisch fabricaat en gemaakt van begin tot eindproduct.

Proefliggen

Weet u niet zeker welk matras het beste bij u past? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kunt u komen ‘proefliggen’. Daarnaast ontvangt u deskundig advies van ons waardoor u zeker weet dat u de juiste keuze maakt en voortaan heerlijk kunt genieten van uw nachtrust.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie