Pullman Matras ( mail voor scherpe aanbieding)

Pullman matras nu 60 dagen proefslapen(omruil garantie)

De collectie van Pullman matras bestaat uit de Silverline & Goldline variant.

Deze kunt u bestellen en u heeft dan 60 dagen om het matras te ruilen.

Silverline Pullman matras

Een pocketveermatras die voorzien is van een Advanced Dynamic pocketvering met zelfs 364 comfortzones in de eenpersoons maat. Deze pocketveer heeft boven en onderaan meerdere windingen, wat tot gevolg heeft dat de veer actief reageert op het lichaam van de slaper. Door deze speciale opbouw van de pocketveer is een Silverline Pullman matras geschikt voor iedereen: lang, kort, fors of tenger.

Een Silverline Pullman matras is uitgevoerd in een elastische stretch, ambachtelijk genopt voorzien van handgrepen, ventilatieroosters en zijn 24 cm hoog. De verschillende matrastypen zijn daarom uitstekend naast elkaar te combineren. Alle Silverline matrassen kunnen ook worden geleverd in dezelfde stof als een Pullman boxspring. 

Goldline Pullman matras

Een pocketveermatras is aan de binnenkant voorzien van een pocketveer. De eenpersoons maat bestaat al uit 364 comfortzones. Binnenin de pocketveer aan de binnenkant van het matras zit weer een pocketveer. In een grote, hoge pocketveer bevindt zich een kleinere pocketveer. Hierdoor ervaart de slaper eerst een soepele aanraking. De pocketveer biedt, afhankelijk van gewicht, slaaphouding en lichaamsbouw, exact de juiste tegendruk. Een Goldline Pullman matras is uitgevoerd in een viscose hoes. Viscose is een stof dat lekker zacht aanvoelt. U kunt ook kiezen voor een elastische stretch hoes. De hoezen zijn 24 cm hoog, ambachtelijk genopt en voorzien van handgrepen. Daarnaast bestaan deze uit ventilatieroosters. Een Goldline Pullman matras kan geleverd worden in een hoes die dezelfde stof heeft als de Pullman boxspring zodat deze nauw aansluit.  

Uw Pullman matras

Het voordeel van de Pullman matrassen Silverline en Goldline is dat deze telkens weer in hun oorspronkelijke vorm komt, hoe lang je het matras ook gebruikt. Dit komt doordat de matrassen over elektrothermisch geharde veren beschikken. Daarnaast wordt op natuurlijke wijze allergenen en huisstofmijt onttrokken aan het matras omdat de matrassen voorzien zijn van Sensity. U bent dus altijd verzekerd van een schoon en fris bed waardoor uw slaapomgeving hygiënisch en fris blijft. 

Meer lezen
Naar mobiele navigatie