Zilver

Partnermatrassen Zilver

Deze kwaliteit bestaat uit 3 volschuim matrassen koudschuim, latex en traagschuim en uit 3 korte soepele pocketvering matrassen met een 10 cm afdeklaag van koudschuim, latex en traagschuim. De volschuim matrassen bestaan allemaal uit een kern van koudschuim HR 60 met 5 comfortzones incl. een schoudercomfortzone. Alle matrassen 22 cm hoog

(1) VOLKERN KOUDSCHUIM bestaat uit 20 cm volledig koudschuim met 5 zones incl. schoudercomfortzone voor een redelijk stevig slaapcomfort.

(2) VOLKERN LATEX bestaat uit een 5 zone koudschuim drager 15 cm met 5 cm natuurlatex voor een soepel er comfort.

(3) VOLKERN VISCOGEL bestaat uit een 5 zone koudschuim drager met  5 cm viscogel voor een extra  zacht en drukloos slaapcomfort.

(4) LOWPOCKETVERING KOUDSCHUIM met 5 zones incl. een schoudercomfortzone bestaat uit een 5 slags korte veer 10 cm met een afdeklaag van 10 cm koudschuim voor een redelijk stevig slaapcomfort.

(5) LOWPOCKETVERING LATEX met 5 zones incl. een schoudercomfortzone bestaat uit een 5 slags korte veer 10 cm met een afdeklaag van 10 cm natuurlatex voor een soepel slaapcomfort.

(6) LOWPOCKETVERING VISCOGEL met 5 zones incl. een schoudercomfortzone bestaat uit een 5 slags korte veer 10 cm met een afdeklaag van 10 cm viscogel voor een zacht en drukloos slaapcomfort.

Viscogel vormt zich volledig naar uw lichaam en is daardoor uitermate geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsklachten zoals gewrichtspijn of spierpijn, dove vinger, zere schouders, slechte doorbloeding of veel woelen en draaien. Dit volledige nieuwe nasaschuim is voorzien van een coolgel waarbij het matras het hele jaar door comfortabel aanvoelt. Door de gel is het matras goed ventilerend en voelt ook niet meer warm en broeierig aan. Het temperatuurgevoelige materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en heeft unieke drukverlagende eigenschappen, waardoor de spieren zich optimaal kunnen ontspannen.

Matrashoes met Aloé Vera
De prachtig dubbel gebreide supersofthoes heeft een zachte en weldadige touch en is zeer comfortabel. De matras hoes is met een natuurlijk extract van de Aloë Vera plant geïmpregneerd. Aloë Vera heeft een koele en antibacteriële werking en wordt ook veel gebruik in allerlei gezondheids producten. Dit geeft een garantie voor duurzame en hygiënisch gevoel.
Ook zijn al onze matrassen hierdoor 100% antiallergisch. 

Maten
De totale dikte van dit matras is 22 centimeter. Alle partnermatrassen hebben dezelfde maten en uitstraling, waardoor alle partnermatrassen naast elkaar gebruikt kunnen worden. 

Alles in één hoes
Het is mogelijk om twee verschillende matraskernen in één hoes te bestellen. U kunt dit tijdens het bestellen aangeven. We adviseren hierbij wel gebruik te maken van een bed met een vlakke bodem of een elektrische bodem met synchronisatieset.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie