Brons

Partnermatrassen BRONS

Deze kwaliteit bestaat uit 3 volschuim matrassen koudschuim, latex en traagschuim en uit 3 hoge redelijk stevige pocketvering matrassen met een 6 cm afdeklaag van koudschuim, latex of traagschuim. De volschuim matrassen bestaan allemaal uit een kern van koudschuim hr 45 zonder zones. Totale hoogte alle matrassen 22 cm

(1) VOLKERN KOUDSCHUIM bestaat uit 20 cm volledig koudschuim voor een redelijk stevig slaapcomfort.

(2) VOLKERN LATEX bestaat uit een koudschuim drager  15 cm met 5 cm natuurlatex voor een redelijk soepel slaapcomfort.

(3) VOLKERN VISCOGEL bestaat uit een koudschuim drager 15 cm met 5 cm viscogel voor een zacht en drukloos slaapcomfort.

(4) HIGH POCKETVERING KOUDSCHUIM met 5 zones incl. een schoudercomfortzone bestaat uit een 5 slags hoge veer 14 cm met een afdeklaag van 6 cm koudschuim voor een redelijk stevig slaapcomfort.

(5) HIGH POCKETVERING LATEX met 5 zones incl. een schoudercomfortzone bestaat uit een 5 slags hoge veer 14 cm met een afdeklaag van 6 cm natuurlatex  voor een redelijk soepel slaapcomfort.

(6) HIGH POCKETVERING VISCOGEL met 5 zones incl. een schoudercomfortzone bestaat uit een 5 slags hoge veer 14 cm met een afdeklaag van 6 cm viscogel voor een redelijk zacht en drukloos slaapcomfort.

Viscogel vormt zich volledig naar uw lichaam en is daardoor uitermate geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsklachten zoals gewrichtspijn of spierpijn, dove vinger, zere schouders, slechte doorbloeding of veel woelen en draaien. Dit volledige nieuwe nasaschuim is voorzien van een coolgel waarbij het matras het hele jaar door comfortabel aanvoelt. Door de gel is het matras goed ventilerend en voelt ook niet meer warm en broeierig aan. Het temperatuurgevoelige materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en heeft unieke drukverlagende eigenschappen, waardoor de spieren zich optimaal kunnen ontspannen.

Matrashoes met Aloé Vera
De prachtig dubbel gebreide supersofthoes heeft een zachte en weldadige touch en is zeer comfortabel. De matras hoes is met een natuurlijk extract van de Aloë Vera plant geïmpregneerd. Aloë Vera heeft een koele en antibacteriële werking en wordt ook veel gebruik in allerlei gezondheids producten. Dit geeft een garantie voor duurzame en hygiënisch gevoel.
Ook zijn al onze matrassen hierdoor 100% antiallergisch. 

Maten
De totale dikte van dit matras is 22 centimeter. Alle partnermatrassen hebben dezelfde maten en uitstraling, waardoor alle partnermatrassen naast elkaar gebruikt kunnen worden. 

Alles in één hoes
Het is mogelijk om twee verschillende matraskernen in één hoes te bestellen. U kunt dit tijdens het bestellen aangeven. We adviseren hierbij wel gebruik te maken van een bed met een vlakke bodem of een elektrische bodem met synchronisatieset.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie