Eastborn matras

Eastborn matras: nu 30 dagen proefslapen

Voor een Eastborn matras bent u bij Partnerslaapsystemen.nl aan het juiste adres. We zijn een erkende Eastborn dealer en bij ons heeft u een ruime keuze. Daarnaast bieden wij een hoge mate van service.  

Eastborn matras

Alle matrassen van Eastborn (behalve de feel fit 2) hebben een hoogte van ca. 24 cm, zodat deze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden wanneer uw partner een andere voorkeur heeft dan u.

Een Eastborn matras is voorzien van een hoes met een 4-zijdige rits en handgrepen. De matrastijken van een Eastborn matras is voorzien met een Sensity behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat u altijd een schoon en fris bed hebt. Sensity is een behandeling van de matrashoes met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. De werking van Sensity in de matrashoezen blijft ook na wassen op 40 graden gegarandeerd, waardoor er een hygiënische en frisse slaapomgeving geboden wordt.

Een Eastborn matras heeft electrothermisch geharde veren. Door de toepassing van hoogwaardige technologie worden deze veren veredeld. Ook na vele jaren intensief gebruik komt de Advanced pocketveer steeds weer terug in zijn oorspronkelijke stand. Hierdoor hebben de Eastborn matrassen een perfecte kwaliteit prijsverhouding voor jarenlang slaapplezier.

Twijfelt u of een Eastborn matras wel geschikt voor u is? Kom dan gerust en vrijblijvend langs in onze showroom zodat u kunt ‘proefliggen’ op een Eastborn matras. Door ons deskundige advies en uw ervaring met het matras, maakt u een juiste keuze. Voortaan kunt u optimaal genieten van uw nachtrust.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie