Matrassen

Matrassen bij Partnerslaapsystemen

Matrassen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Partnerslaapsystemen is een specialist op het gebied van matrassen. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende matrassen:

  • Partnermatrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Koudschuim matrassen
  • Pocketvering met nasa schuim
  • Traagschuim met nasa matrassen
  • Kleuter en baby matrassen

De partnermatrassen zijn uniek. Met een partnermatras kiezen beide partners hetzelfde matras, maar wel met hun eigen type binnenwerk zoals pocketvering, latex, koudschuim of nasaschuim. Ons concept is specifiek doorontwikkeld op de filosofie dat we ondersteuning bieden voor mensen met specifieke klachten als reuma, spier- en gewrichtspijn of slechte doorbloeding.

De pocketvering matrassen hebben als belangrijkste eigenschap dat het goed ventileert. Mede door de tegendruk van de pocketvering i.c.m. de afdekking koudschuim, traagschuim of latex voelt hij redelijk stevig aan. De pocketvering matrassen hebben een hoog slaapcomfort, een perfecte ventilatie en u profiteert van hoge kwaliteit tegen een lage prijs!

De koudschuim matrassen hebben een hoge kwaliteit. De koudschuim matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hardheden. Daarnaast zijn de matrassen geschikt voor mensen onder de 60 kg maar ook voor mensen boven de 130 kg.

De nasa traagschuim matrassen hebben als belangrijkste eigenschap dat ze druk verlagend schuim zijn. Traagschuim bestaat uit een laagje schuim van tussen de 3 en 8 cm opgebracht op een drager van koudschuim.

Ook heeft Partnerslaapsystemen kindermatrassen. Deze zijn volledig veilig geproduceerd, en ook nog eens milieuvriendelijk. Zo voorkomt u gezondheidsklachten bij uw kind of baby. Belangrijk voor een kindermatras is dat het goed ventileert en niet te hard of te zacht is. Bij ons vindt u een goede selectie aan kindermatrassen.

Wij leveren de beste matrassen van de topmerken M-Line, Eastborn, Curem, Van Landschoot en Pullman!

Een goed matras biedt voldoende ondersteuning aan uw lichaam. Omdat elk lichaam anders is, hebben wij een uniek concept ontwikkeld: het partnermatras. Beide partners stellen hun eigen matras samen. Neem geen risico, doe de slaaptest, vergelijk alle matrassen in onze collectie en koop wat bij u past. U investeert tenslotte in uw eigen gezondheid. 

Meer lezen

Leverbaar in afwijkende formaten!

Naar mobiele navigatie