Alle producten gratis bezorgd!

Boxsprings, Ledikanten, Matrassen, Bedbodems etc. worden door onze eigen bezorgers of door onze transporteur gratis geleverd. Zodra uw bestelling bij ons gereed staat zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het bezorgen. 
Dekbedden, kussens, hoeslakens, dekbedovertrekken etc zullen wij gratis versturen met een pakketdienst TNT post.

Gratis bezorging


Gratis bezorging zien we als een extra service voor onze klant. De vervoerder neemt rechtstreeks telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen.

Montage

Wij kunnen tegen een geringe vergoeding uw bestelling ook bij u thuis plaatsen. Onze deskundige monteurs zetten uw aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die u wenst. Als u gebruik wil maken van deze extra service, dan kunt u dit doen door te mailen naar info@partnerslaapsystemen.nl. Dit geldt voor alle producten.

Verpakkingsmateriaal

Na het monteren ( dus niet bij het bezorgen ) nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug.

Uw oude bed, bodem of matras retournemen

Wij kunnen tegen een geringe vergoeding ook uw oude ledikant, boxspring, bodem of matras voor u retour nemen. Als u gebruik wil maken van deze extra service, dan kunt u dit doen door te mailen naar info@partnerslaapsystemen.nl. Dit geldt voor alle producten.

Betalen


Wanneer u heeft gekozen voor betaling bij levering Rembours ( geen extra kosten ) dan kunt u bij levering bij de bezorgers per PIN of KONTANT betalen. Zorg er wel voor dat uw pinlimiet toereikend is (dit is per bank afhankelijk) zodat u zonder problemen het bedrag kunt pinnen. U kunt in veel gevallen de bank een dag voor levering bellen om uw pinlimiet te verhogen.

Levertijden

Bij ieder product vindt u de verwachte levertijd van het product. Na uw bestelling houden wij u per mail regelmatig op de hoogte van de verwachte levertijd.

Reserveren

Ook is het mogelijk om uw bestelling gratis te reserveren. Dit kan een groot voordeel voor u opleveren bij het zien van een speciale aanbieding 
Nog een voordeel is dat uw bestelling klaar staat in het magazijn waardoor u verzekerd bent van een snelle en correcte levering ook voorkomt u in de tussentijd het risico van eventuele prijsverhogingen.

Streven van Levertijd


Wij streven ernaar uw bestelling tussen 2 en 10 werkdagen gratis bij u thuis te bezorgen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan zullen wij u daar tijdig over informeren. Voor boxsprings geldt soms een iets langere levertijd, omdat de boxspring speciaal voor u op kleur en maat gemaakt moet worden. Uiteraard niet van toepassing op de collectie voorraad boxsprings.

 

 

 

Naar mobiele navigatie