Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen.

 • Worden alle producten gratis bezorgd?

  Alle producten op de webwinkel worden gratis bij u thuis bezorgd. Bijna alle boxsprigs worden ook gratis geplaatst dit word extra vermeld bij het produkt.

 • Waarop geven jullie 100 dagen slaapgarantie?

  Wij willen niet de indruk wekken dat we ook eventueel beslapen matrassen weer als nieuw afleveren. Vandaar dat we bij de partnermatrassen de binnenwerken om kunnen ruilen tegen een ander binnenwerk, zodat de beslapen hoes altijd bij de klant blijft. Bij merkmatrassen Pullman, Eastborn, Curem en M-Line gaan de matrassen compleet retour naar de fabriek.

 • Waar worden de boxsprings en matrassen gemaakt?

  De partnermatrassen worden allemaal gemaakt bij recticel in Kesteren ( de schoonste en milieu vriendelijkste fabriek ter wereld ), waar ook alle bekende merken hun schuimen weghalen zoals: M-Line, Auping, Norma, Pullman, Ubica, Eastborn enz. Onze partnermatrassen met nasaschuim zijn ook voorzien van origineel M-Line nasaschuim. De merken Pullman en Eastborn en M-Line worden ook allemaal in Nederland gemaakt.

 • Wat is de levertijd van een product?

  De levertijden proberen we zoveel mogelijk aan te geven bij informatie van het product en brengen de klant zo spoedig mogelijk op de hoogte van de exacte levertijd bij het ontvangen van de orderbevestiging.

 • Wat is de manier van bezorging?

  Bij binnenkomst van de bestelling neemt de vervoerder rechtstreeks telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen. Onze vervoerder en het montagebedrijf rijden uitsluitend voor ons, zodat ze bij het maken van een afspraak redelijk precies kunnen aangeven op welke dag en tijd ze bij u voor de deur staan. 

 • Hoe lang geven jullie garantie op de producten?

  Wij geven bij de producten zoveel mogelijk aan hoeveel garantie de fabriek op dit product geeft. Op de meeste producten geven de fabrieken 5 jaar garantie en op een aantal merkmatrassen zit zelfs 10 jaar garantie. Op alle boxsprings zit 25 jaar garantie op frame en veerbreuk. Wij kunnen als partnerslaapsystemen.nl sowieso 3 jaar garantie geven op alle producten doordat we zijn aangesloten zijn bij het CBW en Webshopkeurmerk

 • Hebben jullie ook een showroom?

  Wij hebben een volledig nieuw en modern opgezette showroom van rond de 1000 m2 met internet en grote beeldschermen en met het comfort van airco's. In deze grote showroom staan wel 50 verschillende soorten boxsprings opgesteld. Wij proberen de producten die wij aanbieden in onze webwinkel zoveel mogelijk ook te laten zien in onze showroom. Wij hebben een aantal parkeerplaatsen naast de showroom waar u gratis kunt parkeren en een aantal betaalde parkeerplaatsen voor de showroom.

 • Kan ik in de showroom ook bestellen?

  Het voordeel van een aantal grote beeldschermen en internet in onze showroom is dat we de bestelling direct in gezamelijk overleg en zonder fouten kunnen invullen om misverstanden te voorkomen. 

 • Zijn de weergegeven prijzen inclusief BTW?

  Ja, alle prijzen die staan weergeven op deze website zijn inclusief btw en incl. gratis bezorgen.

 • Binnen welke periode mag ik een bestelling ongedaan maken? (herroepingsrecht)

  De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Voor meer informatie over het herroepingsrecht, verwijzen we u graag naar de algemene voorwaarden.

Naar mobiele navigatie