Ervaringen Partnerslaapsystemen

Op deze pagina vindt u de ervaringen van onze klanten. 222 klanten gingen u voor, ze geven Partnerslaapsystemen een gemiddelde score van 8.6/10

Eastborn Boxspring nummer 10 is voor de derde keer op rij  als beste getest. De consument heeft deze boxspring in december 2012, januari 2014 en in september 2014 verkozen als 'Beste uit de test'. Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop.
Partnerslaapsystemen bezorgt gratis alle bestellingen in heel Nederland en in België. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6 via The Feedback Company.
 
Stichting Webshop Keurmerk staat voor zekerheid. U kunt dus veilig en betrouwbaar winkelen bij Partnerslaapsystemen. Geen rembourskosten!
Contant of pinnen bij aflevering
Geen aanbetaling!

 

 

 

Reviews Partnerslaapsystemen

95% van de klanten beveelt Partnerslaapsystemen aan!

"Uitstekend, klant staat centraal!"

objectiviteit van de verkoper in de winkel. Je krijgt niet het gevoel dat je een product opgedrongen krijgt. Luistert goed naar de behoefte van de klant en reikt binnen de wensen mogelijkheden aan.

"We kregen een zeer uitgebreide en een goede, deskundige voorlichting"

Zeer veel kennis over alle produkten en dit ook goed kunnen uitleggen. Heel veel geduld om alle vragen te beantwoorden. Alle tijd voor je nemen. Je krijgt het gevoel dat je als klant er toe doet.

 

Een goed voorbeeld voor de branche!

Oprecht eerlijke informatie door geduldige verkoper. Hij laat je meerdere keren op vergelijkbare matrassen liggen om zo tot een voor JOU zo goed mogelijke keuze te komen.

Klik hier om alle beoordelingen te zien.

Naar mobiele navigatie