Sunday boxspring

Fris ontwaken met Sunday!

Was het maar elke dag zondag. Een dag waarop even niets moet, geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon even lekker niets en heerlijk wakker worden en relaxed en fit aan de dag beginnen. “Voelde elke dag maar als een zondag’’ Precies met die gedachte hebben wij Sunday Boxsprings ontworpen, waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving.

Alle pocketveringmatrassen van Sunday zijn volledig geïntegreerd in de box. Enkel een smalle bies toont waar de matrassen en de box in elkaar overgaan. Dit geeft de boxspring een frisse en gracieuse uitstraling.

Bij een Sunday boxspring heeft u de keuze uit 7 trendy kleuren en 3 type hoofdborden. U kunt kiezen uit medium of firm (stevig) matrassen met unieke High-Low pockets. De hoge en lage pocketveren zorgen voor een uitgebalanceerd slaapcomfort. De hoge veren dragen het lichaam en de lage veren zorgen voor actieve ondersteuning. 

Een Sunday boxspring staat voor:

  • Perfecte ondersteuning
  • Uitstekende ventilatie
  • Ultime slaapbeleving
  • Europese productie
  • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk
  • 90 dagen omruilgarantie*
  • Direct uit voorraad leverbaar*

Proefliggen op een Sunday boxspring


Wij als erkende Sunday dealer, nodigen u graag uit om te komen ‘proefliggen’. Dan kunt u het comfort van onze matrassen en boxsprings zelf ervaren omdat de praktijk nog altijd het beste bewijs is. Bovendien kunnen wij als Sunday boxspring dealer deskundig advies geven bij uw keuze uit de overzichtelijke Sunday boxspring collectie.

We bieden een Sunday boxspring in onze webwinkel meestal aan als een complete set met matrassen en oplegmatras in verschillende kleuren en maten, als u aanpassingen wilt maken of alleen een boxspring wilt bestellen zonder matrassen dan kunt u dat doen tijdens de bestelprocedure bij ‘opties’. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

 

 

Meer lezen
Naar mobiele navigatie