Pullman Boxspring

 

Pullman levert ‘hoogstaande’ comfort. 100% veerbezetting is het geheim van de boxspring van Pullman, deze vering is aangebracht over de gehele breedte van de boxspring. Dit betekent dat een vast of verstelbare Pullman boxspring u overal comfortabel ondersteunt, zonder stugger aanvoelende gedeeltes op bijvoorbeeld de aansluiting van twee boxsprings naast elkaar. Bijkomend voordeel van deze veerconstructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed.

Pullman boxspring kwaliteit en 25 jaar garantie


Op alle Pullman boxsprings heeft u 25 jaar garantie en de boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau's. Pullman maakt al sinds 1937 vanuit Nederland comfortabele boxsprings en matrassen tegenwoordig vanuit een moderne fabriek in Vroomshoop. De comfortabele boxsprings en matrassen bestaan onder andere uit de volgende componenten:

  • Advanced Dynamic pocketvering;
  • Electrothermisch geharde pocketveer met boven- en onderaan meerdere slagen waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert;
  • Hoogwaardige afdeklagen van latex of koudschuim;
  • Ventilerend comfort;
  • Hoogwaardige elastische stretch bekledingsstof die volgens de sensity technologie behandeld is met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft.

Pullman boxspring design


De Pullman boxspring en matrassen zijn met gevoel voor vorm en kleur ontworpen en gestoffeerd. U heeft keuze uit veel verschillende modellen. U vindt gemakkelijk het bed dat bij u past door een heldere prijs- en kwaliteitsopbouw. U slaapt al op een complete Pullman boxspring incl. hoofdbord, matras en topper vanaf €2.499,- incl. btw. Een Pullman boxspring wordt gratis bezorgd en bij u thuis op de juiste plek gemonteerd.

Erkende Pullman boxspring dealer


Om er zeker van te zijn dat u uw ideale Pullman boxspring kiest, nodigen wij als erkende Pullman dealer u uit om te komen ‘proefliggen’. Op deze manier ervaart u in de praktijk het comfort van de matrassen en boxsprings. Daarnaast geven wij deskundig advies tijdens uw keuze uit de Pullman collectie. Een Pullman boxspring wordt aangeboden als complete set van matrassen en oplegmatras in verschillende kleuren en maten. Het is ook mogelijk om alleen een boxspring te bestellen zonder matrassen. Tijdens de bestelprocedure kunt u dit aangeven bij ‘opties’. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

 

Meer lezen
Naar mobiele navigatie