Eastborn Boxspring

Al meer dan 50 jaar Eastborn boxspring


Al drie keer op rij, december 2012, januari 2014 en september 2014 mag Eastborn boxspring NR10 het predicaat voeren voor best gesteste boxspring. Daarbij komt ook dat Eastborn als enige dit predicaat heeft weten te behouden. Op een Eastborn boxspring heeft u 25 jaar garantie. De Eastborn boxspring is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau. De boxspring bestaat uit duurzame pocketvering en is thermisch gehard. Eastborn vergemakkelijkt uw keuze uit het enorme aanbod van boxsprings. Al meer dan 50 jaar worden de comfortabele boxsprings en matrassen vanuit een moderne fabriek in Vroomshoop geproduceerd. Dat begint bij de beste componenten, zoals duurzame pocketvering, hoogwaardige latex en ventilerend comfort/koudschuim.

Omdat het oog ook wat wil, is een Eastborn boxspring met gevoel voor vorm en kleur ontworpen en gestoffeerd. U kunt kiezen uit verschillende modellen, die variëren van modern en sportief tot tijdloos en sfeervol. Dankzij de heldere prijs- en kwaliteitsopbouw van de Eastborn boxspring collectie vindt u makkelijk het bed dat past bij uw smaak en binnen uw budget. U slaapt al op een Eastborn boxspring vanaf €1.250,- incl. btw en gratis bezorgd door Partnerslaapsystemen.nl.

Proefliggen op een Eastborn boxspring


Wij als erkende Eastborn dealer, nodigen u graag uit om te komen ‘proefliggen’. Dan kunt u het comfort van onze matrassen en boxsprings zelf ervaren omdat de praktijk nog altijd het beste bewijs is. Bovendien kunnen wij als Eastborn boxspring dealer deskundig advies geven bij uw keuze uit de overzichtelijke Eastborn boxspring collectie.

We bieden een Eastborn boxspring in onze webwinkel meestal aan als een complete set met matrassen en oplegmatras in verschillende kleuren en maten, als u aanpassingen wilt maken of alleen een boxspring wilt bestellen zonder matrassen dan kunt u dat doen tijdens de bestelprocedure bij ‘opties’. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie