Boxsprings

Persoonlijke advies op uw boxspring

Boxspring bedden zijn de afgelopen tijd enorm populair geworden. Steeds meer mensen stappen over naar een boxspring om een optimale nachtrust te kunnen bereiken. Een boxspring biedt u veel comfort tijdens het slapen, ook ziet het er erg modieus uit in de slaapkamer! U kunt zelf een stof en kleur kiezen die uw voorkeur heeft. Zo heeft een boxspring enerzijds goede invloed op de energie door het comfort en anderzijds een positieve verandering van de sfeer in de slaapkamer voor een gezonde nachtrust.

Voordelen t.o.v. conventionele bedden

Een boxspring heeft een aantal voordelen ten opzichte van de meer conventionele bedden die hedendaags nog steeds veel gebruikt worden:

  • Een boxspring zorgt voor de optimale ondersteuning tijdens uw slaap. Dit komt door de ondersteuning van een binnenvering met een kraak- en piepbrij systeem.
  • Ook is de ventilatie van een boxspring t.o.v. de meer conventionele bedden vaak veel beter. Dit komt door de open ruimte en de verenstructuur in het matras.
  • Er is enorm veel variatie op de boxsprings. De bodem van de boxspring kan over het algemeen gecombineerd worden met elk soort matras, waardoor we u op maat kunnen helpen.
  • Het matras van een boxspring gaat vaak langer mee doordat de tegendruk van een boxspring minder groot is. De druk wordt namelijk gelijkmatig verdeeld.

Partnerslaapsystemen biedt u een ruim aanbod met kwalitatieve boxsprings. We zijn erkend dealer van A-merken als Eastborn, Pullman, M-Line, Cinderella en Businessclass Boxsprings. Neem daarnaast gerust een kijkje bij onze selectie met goedkope boxsprings. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze slaaptest en ontdek welke boxspring het beste bij u persoonlijk past.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie