Elektrische schotelbodem

Elektrische schotelbodem

Partnerslaapsystemen biedt hoogwaardige elektrische schotelbodems aan. Er zijn drie verschillende schotelbodems in ons assortiment, namelijk Curem, Speca en Dillon. Alle drie elektrische schotelbodems zorgen voor een comfortabele houding van uw lichaam. Deze schotelbodems zijn voorzien van een motoren (of twee). Bij elektrisch verstelbare lattenbodems kunt u het hoofd- en voeteneinde middels afstandsbediening in hoogte verstellen. Een schotelbodem past zich perfect aan aan de vorm van uw lichaam zodat u de juiste houding aanneemt en hierdoor optimaal van uw nachtrust kunt genieten. De bodem bestaat uit schotels die bewegen in iedere gewenste richting. Hierdoor ontstaat een soepele en tegelijk stevige bodem. De schotel bestaat uit meerdere vrij bewegende veerelementen die op het frame zijn gemonteerd. Zo ontstaat een puntelastisch en drukverlagende ondersteuning. Het dynamische schotelsysteem volgt de lichaamscontouren tijdens elke beweging.

Verschillende maten van de elektrische schotelbodem kunt u direct bestellen in onze webshop. Hierbij profiteert u van laagste prijsgarantie en gratis bezorging. Online betaalt u veilig en u hoeft geen aanbetaling te doen.

De schotels zijn ter hoogte van de schouders extra stevig. Dit zorgt ervoor dat het comfort een hogere kwaliteit krijgt. De schotelbodems zijn geschikt voor ieder soort matras. Door middel van matrasremmen kunt u ervoor zorgen dat het matras op zijn plek blijft.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie