Vlakke schotelbodem

Vlakke schotelbodem

Een vlakke schotelbodem past zich perfect aan de vorm van het lichaam.. De bodem bestaat uit hoogwaardige, onafhankelijk verende schotels. De schotels bewegen in iedere gewenste richting, waardoor er een bijzonder soepele en tegelijk stevige bodem ontstaan.

Ondanks dat de vlakke schotelbodem niet verstelbaar is, doet deze niet onder wat betreft comfort. Een niet- verstelbare schotelbodem bestaat uit een vlakke houten frame met daarop verende schotels. Een schotelbodem bestaat uit meerdere, vrij bewegende veerelementen die op het frame zijn gemonteerd. Zo ontstaat een punt elastisch en druk verlagende ondersteuning. Het dynamische schotelsysteem volgt de lichaamscontouren tijdens elke beweging. 

Door de nieuwste module techniek heeft deze vlakke schotelbodem een zeer langdurige elasticiteit. De schotel bedbodems bestaan uit meerdere vrij bewegende, veerelementen die op een flexibel frame zijn gemonteerd. Hierdoor ontstaat er een elastische en druk verlagende ondersteuning. De bodem kan ook worden voorzien van ons vrijstaande pootsysteem Baseline.

Een vlakke schotelbodem is de beste keuze in combinatie met een traag schuim matras. De schotelbodem bevat 48 schotels die zijn verdeeld over een sterk frame. De schotels zijn vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardig kunststof dat zeer flexibele eigenschappen kent. De schotels kunnen afzonderlijk in hardheid worden ingesteld (modulair).

Garantie schotelbodem

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk aan te geven hoeveel garantie de fabriek geeft op het product. Gemiddeld geven de fabrieken 5 jaar garantie. Daarnaast zit er op een aantal merkmatrassen10 jaar garantie en op alle boxsprings zit 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk. Wij geven als partnerslaapsystemen.nl drie jaar garantie op alle producten. Wij zijn als bedrijf aangesloten bij het CBW. Indien er schade of gebreken zijn door materiaal- of productiefouten krijgt u een vervangbaar product

Meer lezen
Naar mobiele navigatie