Vlakke lattenbodem

Vlakke lattenbodem niet verstelbaar

Naast het feit dat de vlakke lattenbodem niet verstelbaar is, doet het niet onder betreft de comfort. De niet verstelbare lattenbodem bestaat uit een vlak houten frame met smalle, massief houten latten.
De goedkopere vlakke lattenbodem is eenvoudiger in haar opbouw. Het bestaat uit een dun houten frame met daarop 13 of 16 latten. Deze latten zijn geplaatst in eenvoudige plastic kappen zonder zones of een extra versteviging in de middensector.

Een vlakke niet-verstelbare lattenbodem van hoge kwaliteit bestaat uit een zware houten frame met daarop de keuze uit 28, 30, 34 of zelfs 42 latten. De niet-verstelbare, vlakke lattenbodem is geschikt voor elk type matras. Wij bieden verschillende vlakke lattenbodems aan in de webshop met de comfortzones op maat gemaakt. De vlakke lattenbodem is veelal voorzien van zones, schoudercomfort zone en een instelbare middensector versteviging. De bodems zijn voorzien van verende latten waardoor de ondersteuning zich verdeelt over de hele breedte van de bodem. Door de bovenkant van de houten latten met een lak of kunststof te behandelen, zorgt ervoor dat de vocht niet in de houten latten trekt.
Voor een goede ventilatie tussen het matras en de bodem adviseren wij om gebruik te maken van een matrasdek.

De vlakke lattenbodem is opgehangen in rubberen trio houders die over de volle breedte van het frame geplaatst zijn. De kenmerken van de vlakke lattenbodem zijn als volgt::

  • Totale hoogte van 8 cm;
  • Houten frame van 5 centimeter hoog;
  • Luxe, multi-gelaagde, smalle, massief houten latten;
  • Voorzien van een beschermde laag. 

In onze webshop vindt u een ruim aanbod in bedbodems. Een bedbodem is uit voorraad leverbaar. Wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel te Hardenberg of bel 0523-760109.

Meer lezen

Leverbaar in afwijkende formaten!

Naar mobiele navigatie