Hand verstelbare lattenbodem

Hand verstelbare lattenbodem

Partnerslaapsystemen.nl verkoopt verschillende comfortabele modellen aan lattenbodems. Een verstelbare lattenbodem is uit voorraad leverbaar, ook in afwijkende maten verkrijgbaar. Bij een hand verstelbare lattenbodem kunt u het hoofd- en voeteneinde handmatig in hoogte verstellen.

Een goedkope hand verstelbare lattenbodem bestaat uit slechts 13 of 16 latten met een dun houten frame. Daarnaast zijn er ook hand verstelbare lattenbodems te verkrijgen met keuze uit 28, 30, 34 of zelfs 42 latten. Hoe meer latten des te beter de ondersteuning is voor uw lichaam. Deze lattenbodems zijn voorzien van een zwaardere houten frame. De lattenbodems zijn veelal voorzien van zones, schouder comfortzone en een instelbare middensector versteviging. Voor een goede ventilatie tussen het matras en de bodem adviseren wij om gebruik te maken van een matrasdek.

Kenmerken vlakke lattenbodem:

  • Totale hoogte van 8 cm.
  • Houten frame van 5 centimeter hoog.
  • Luxe multi-gelaagde, smalle massief houten latten.
  • Voorzien van een beschermende laag.
  • Opgehangen in rubberen trio-houders die over de volle breedte van het frame geplaatst zijn.
  • Voorzien van 7 comfortzones en 9 dubbele latten, waarmee u zelf de stevigheid van de lattenbodem kunt instellen.
  • GS- en TÜV-goedgekeurd.

Garantie

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk aan te geven hoeveel garantie de fabriek geeft op het product. Gemiddeld geven de fabrieken 5 jaar garantie. Daarnaast zit er op een aantal merkmatrassen10 jaar garantie en op alle boxsprings zit 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk. Wij geven als partnerslaapsystemen.nl drie jaar garantie op alle producten. Wij zijn als bedrijf aangesloten bij het CBW. Indien er schade of gebreken zijn door materiaal- of productiefouten krijgt u een vervangbaar product.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie