Elektrische lattenbodem

Elektrische lattenbodems

Bij een elektrische lattenbodem zijn het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk elektrisch te bedienen. Een elektrische lattenbodem is perfect voor mensen met rugklachten of immobiliteit. Daarnaast zorgt het voor veel comfort, u kunt namelijk heerlijk vanuit uw bed tv kijken. Elektrisch verstelbare lattenbodems van Partnerslaapsystemen.nl zijn geschikt voor elk soort matras. Wij hebben een groot aanbod in verschillende lengte- en breedtematen.

Soorten elektrische lattenbodems

Wij hebben elektrische lattenbodems met zowel ingebouwde als externe motoren. Bij een lattenbodem met ingebouwde motor wordt de lattenbodem aangedreven door twee onafhankelijke motoren.

Tot slot hebben wij ook een elektrische lattenbodem met Medilift in ons assortiment. Deze bodem is voorzien van drie spanningsvrije motoren met noodstroomvoorziening. Twee motoren beweegt het hoofd- en voeteinde en de andere motor beweegt het complete bed in hoogte. Dit model wordt daardoor ook wel ‘verpleegbodem’ genoemd. Een matrasdek is aan te raden voor goede ventilatie tussen het matras en de bodem.

Garantie

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk aan te geven hoeveel garantie de fabriek geeft op het product. Gemiddeld geven de fabrieken 5 jaar garantie. Daarnaast zit er op een aantal merkmatrassen10 jaar garantie en op alle boxsprings zit 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk. Wij geven als partnerslaapsystemen.nl drie jaar garantie op alle producten. Wij zijn als bedrijf aangesloten bij het CBW. Indien er schade of gebreken zijn door materiaal- of productiefouten krijgt u een vervangbaar product


Meer lezen
Naar mobiele navigatie