Accessoires bedbodems

Accessoires bedbodems

Bij Partner Slaapsystemen kunt u ook optioneel accessoires voor lattenbodems kopen. Wat dacht u van een synchronisatie set om twee elektrische bodems te koppelen, of matrasremmen om het schuiven van matrassen te voorkomen? Kijk in onze webshop naar de accessoires voor de bedbodems.

Matrasrem

Een matrasrem zorgt ervoor dat het matras niet van de bodem schuift wanneer het bed omhoog beweegt. Daarnaast houdt een matrasrem het dekbedovertrek perfect op zijn plaats..

Potenset

In ons assortiment vindt u een potenset die onder elke bedbodem past die wij leveren. Deze poten zijn namelijk verstelbaar in hoogte en in breedte. Een potenset kunt u gebruiken bij een nieuwe of bestaande ombouw. Het is ook mogelijk om de bedbodems los op de potenset te plaatsen. Een goed slaapcomfort is namelijk belangrijker dan de ombouw.
Voor lattenbodems de luxe, schotelbodem Speca 72 en de bodem met ingebouwde motor vindt u een vrijstaande potenset in ons assortiment. Deze potenset is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (zwart, zilver of beuken) en bestaat uit twee framelatten en vier aluminium hoekpoten.

Synchronisatieset

Een synchronisatieset zorgt ervoor dat u op een eenvoudige wijze twee elektrische bedbodems kunt koppelen. Beide bedbodems gaan met één afstandsbediening gelijktijdig omhoog of omlaag. Door deze toepassing worden twee bedden samen één bed.

Contact

Voor vragen over de accessoires in ons assortiment kunt u contact opnemen via 0523-760109 of info@partnerslaapsystemen.nl. In onze showroom kunt u naast deze accessoires ook boxsprings, bedbodems, matrassen bekijken.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie