Lattenbodems

Wij hebben een prachtig aanbod aan lattenbodems. Om een optimale ondersteuning te bieden aan uw nek, schouder en rug is niet alleen een goed matras een vereiste. Met een goede lattenbodem presteert uw matras het beste en geeft u de beste comfort.

De kwaliteit van een lattenbodem

Wanneer weet u of de kwaliteit van een lattenbodem goed is? De perfecte lattenbodem geeft genoeg ondersteuning aan hoofd, schouders, rug, bekken en benen.
Als een lattenbodem 28 lats of meer bevat, dan is de kwaliteit uitstekend. Een lattenbodem is kwaliteitief goed naar mate deze meer belasting aan kan. Dus hoe meer latten, hoe beter de kwaliteit. De vorm van de lattenbodem zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht gedragen wordt met een gelijkmatige ondersteuning.

Partnerslaapsystemen.nl heeft verschillende soorten lattenbodems:

Met de verstelbare lattenbodems kunt u het voeten- en hoofdeinde verstellen. Dit zorgt voor extra slaapcomfort en daarbij kunt ook ontspannen televisie kijken vanuit het bed. 

In onze webshop vindt u een breed aanbod in lattenbodems. De lattenbodems zijn in vele maten uit voorraad leverbaar. Wilt u meer weten over de lattenbodems kom dan langs in onze winkel te Hardenberg of bel 0523-760109.

Meer lezen

Leverbaar in afwijkende formaten!

Naar mobiele navigatie