Bedbodem

Wij hebben een ruim aanbod aan bedbodems in ons assortiment. Om een optimale ondersteuning te bieden aan uw nek, schouder en rug is niet alleen een goed matras een vereiste maar ook de bedbodem. Met een goede bedbodem presteert uw matras het beste en geeft u het meeste comfort.

De kwaliteit van een bedbodem

Wanneer weet u of de kwaliteit van een bedbodem goed is? De perfecte bedbodem geeft genoeg ondersteuning aan hoofd, schouders, rug, bekken en benen.

Als een lattenbodem 28 lats of meer bevat, is het kwalitatief goed naar mate deze meer belasting aankan. Hoe meer latten de bedbodem heeft, hoe beter de kwaliteit. De vorm van de lattenbodem zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht gedragen wordt met een gelijkmatige ondersteuning.

Partnerslaapsystemen.nl heeft verschillende soorten bedbodems:

  • Niet-verstelbare bedbodem: de lattenbodems zijn niet-verstelbaar, maar doet niet onder wat betreft comfort. U kunt verschillende maten direct online bestellen.
  • Verstelbare bedbodem
: u kunt bij de verstelbare lattenbodems het hoofd- en voeteneinde handmatig in hoogte verstellen. Dit zorgt voor extra slaapcomfort en daarbij kunt u ontspannen televisie kijken vanuit het bed. De verstelbare lattenbodems zijn uit voorraad leverbaar en ook in afwijkende maten verkrijgbaar.
  • Elektrisch verstelbare bedbodem
: bij de elektrisch verstelbare lattenbodems zijn het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk elektrisch te bedienen. Ideaal voor mensen met rugklachten of immobiliteit.

In onze webshop vindt u een ruim aanbod in bedbodems. Een bedbodem is uit voorraad leverbaar. Wilt u meer weten? Kom dan langs in onze winkel te Hardenberg of bel 0523-760109.

Meer lezen
Naar mobiele navigatie